Zobacz pojedynczy post
stary 03-10-2005, 20:44   #526
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bryndii
buehe....stary ja tak pishe na klawie od kad pamietam czyli jakies 4-5 lat i wierz mi ze napewno "ty" tego nie zmienish swoimi wywodami na temat moich przyzwyczajen, bo po pierwshe Twoje zdanie na ten temat mnie nie interesuje, po drugie nie jestes dla mnie jakimkolwiek autorytetem (z ktorego mialbym brac przyklad i nie tylko) i shczerze watpie zebys nim kiedykolwiek zostal, a po ostatnie jestem czlowiekiem wolnym, a co sie z tym łączy? to ZE BEDE PISAC JAK MI SIE BEDZIE CHCIALO i tak jak "MI" sie bedzie podobac

btw: Twojego glosu to bym nawet nie chcial
ja wiem ze polska to wolny kraj ale ja Ci "delikatnie" zwrocilem uwage ze przez takich jak Ty przestaje ona byc polska. normalne jest ze wytrwarzaja sie rozne "slangi", jak zreszta w kazdym jezyku ale bez przesady... patrzec tylko jak na maturze z polskiego napiszesz "moshna" albo "pszeciesh". jezeli czujesz sie jakos specjalnie dowartosciowany tym ze w taki a nie inny sposob sie wyslawiasz to psiz tak dalej, ale wiedz ze pozytywnei na tym forum postrzegany nie "bedziesh", co z reszta widac po np powodach kasacji bzdurnych tematow przez adminow.

EOT

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline