Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khazar de'Shar
ja wiem ze polska to wolny kraj ale ja Ci "delikatnie" zwrocilem uwage ze przez takich jak Ty przestaje ona byc polska. normalne jest ze wytrwarzaja sie rozne "slangi", jak zreszta w kazdym jezyku ale bez przesady... patrzec tylko jak na maturze z polskiego napiszesz "moshna" albo "pszeciesh". jezeli czujesz sie jakos specjalnie dowartosciowany tym ze w taki a nie inny sposob sie wyslawiasz to psiz tak dalej, ale wiedz ze pozytywnei na tym forum postrzegany nie "bedziesh", co z reszta widac po np powodach kasacji bzdurnych tematow przez adminow.
EOT
|
tylko ze ja siebie nie uznaje w zadnym stopniu za patriote, ja wrecz nie lubie tego kraju, kidzac po samym konkursie polowa prac to plagiaty, polacy nie maja innego zajecia od kradziezy, w tibii jest tak samo - kto wpada na nowe pomysly jak okrasc? PALACY, kto jest najbardziej nie lojalny jak POLAK --> NIKT. W tych czasach polakom brak kultury i krzty honoru i wlasnie dlatego nie uwazam zeby moim celem bylo chronienie tego co polskie dbanie o to jak inni i tak nam zepsuja wizerunek, a pishe tak tylko na klawiaturze i wierz mi ze na maturze tak nie napishe bo dlugopisem jeshcze nigdy tak nie napisalem ja poprostu mam juz to w dłoni (przyzwyczajenie) i wcale nie uwazam ze przez to moglbym byc lepshy od kogokolwiek. A co do postrzegania mnie to jakos hmm....watpie zeby inni ludzie mnie zle postrzegali przez moje przyzwyczajenie