Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
@Ryin Zevs ma slabe pvp no i? Julia jest gorsza bo padla 4 razy a ma 2 razy wiecej hp -.-
@Sting Ty myslisz ze oni sie Liama bali?Moze Joixazi albo James Lome Liama sie boja? Wez mnie nie rozsmieszaj, bo oni sa knightami i nawet Liam jakby zroil trzy rundki po SDki to by sie zesral a nie ich ubil. Stringi ekhm nie wiem gdzie ty naliczyles 20+ ;> I nie mysl ze oni czekali az Liam sie wyloguje - bo jak twierdzisz bylo 20+ osob wiec na lajcie by go sklepali - koniec kropka.
// Eny the Noooooob
|
no to widac ze masz pojecie o tibii dobre ^^ hrhr bic sorca kazdy moze tylko zobacz na to realnie= za h00ja nie dogonia go jak rzuci gran hura. i co moga mu wtedy zrobic? naskoczyc

jesli nie wierzysz wejdz na
www.erig.net masz tam kalkulator predkosci i policz sobie liam+bohy+gran hur a nawet najelpszy lvl na servie joixazi+boh+utani hur.. wtedy pisz czy by go na lajcie sklepali skoro knight musi podejsc :> a sorc sobie wyklada na to i z distance.jesli mi powiesz ze palki by go zlozyly tez sie myslisz...double ue 600+ i nawet folari padlby...na takiego sorca nie ma mocnych jeszcze z jego wy**banym pvp.sorca takiego zabije tylko sorc
@ eny~
julia swoja droga jak ktos ma beztalent to ma na zawsze.

@damq
szkoda mi ciebie "opisywac", po co mam ci bol sprawiac?