Kochani, nie wiedziałam gdzie umieścić ten temat...

mam nadzieje że przyczyta go jak najwięcej z was.
Otórz od paru dni na allegro wystawiona jest postac Paladyna na serverze Astera. Ma ona 85 lvl, cena (400zł) śmieszna w porównaniu z tym co właściciel posiada w ekwipunku oraz w domku!
Z tibia.com wynika iż posiadacz account mieszka w stanach, znam go dobrze z gry i wiem że na 100% nie jest on Polakiem...
A jednak na allegro widnieje wiadomość o sprzedarzy tej postaci po polsku.
Po przeprowadzeniu długiej rozmowy z jej włascicielem
OSTRZEGAM WSZYSTKICH IŻ JEST TO CHĘĆ WYŁUDZENIA WASZYCH PIENIĘDZY! Postać nie jest do sprzedania, a jej posiadacz nie jest mniej zgorszony odemnie. Z numeru GG jakie sprzedawca podał na stronie wynika iż jest to 14 latek...
Tym bardziej smutny jest fakt że osoba w tak młodym wieku zdolna jest do kradzierzy...
Chciałabym w tym temacie uczulić was na tego typu "trade". Nie zapominajmy że jest ono bardzo ryzykowane i najlepiej wcześniej upewnić się czy sprzedawca jest wiarygodny.
Link do strony znajdziecie tutaj:
http://www.<cut>.pl
------
Edit by Gremlin
Przypominam ze handel postaciami jest zakazany na Tibia.pl, tak wiec wystarczy poczytac nasz regulamin i nie trzeba tutaj reklamowac strony gdzie mozna "kupic" postac.
To nie jest próba zareklamowania strony, jest to tylko powód do przedstawienia dowodów. I dziwi mnie bardzo że jako admonistrator Tibia.pl nie poczuwasz się do tego odpowiedzialny...
Pozdrawiam
P.s. Bardzo prosze o nie edytowanie więcej moich postów w przypadku braku bardziej wiarygodnych powodów.