Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 04-10-2005, 12:48   #164
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

hehe Sol:
wiesz jak to polak nie tylko polacy kochaja wojny raczej poprostu lduzie ktorzy maja przyjaciol czuja sie pewnie moga sobie pozwolic na wojne ... a byle powod to akurat tutaj nie byl co dotyczy erusa poprostu starcie pare razy zawrzalo i tyle no jak dostawalismy po tylku to potrafilem zniesc moich pzreciwnikow i ich wysmiewanie itd teraz oni msuze zniesc moje choc chyba az taki zly nie jestem jak oni bynajmniej nie wyzywam nikogo od najgorszych rodzin itd bo to robia tylko dzieciaki ( nie mam was na mysli tylko kumpli erus pl z gildii ) no dlatego erus zabijajac tych dwoch sorcow dal wszystkim do zrozumienia ze nie pokoju ... a zreszta sama rozumiesz kto am wladze dyktuje warunki ... niestety tak bylo jest i ebdzie ... choc osobiscie nawet was polubilem bo widze zegadacie konkretnie i na temat wlasne zdanie itd a co do erusa jak chce sie uagadc to niech gada a nie robi obrazliwe posty na tibia.com tym sposobem dobija sobie gwozdzie do trumny ... i ja ani naz nie mamy wplywu na decyzje NG w znaczeniu o hunt erusa bo nie tylko ze mna on etarz jezdzi takze z NG ... wiec jak kolega chce ejszce kiedys tutaj pogarc to inech idzie po rozum do glowy i ukorzy sie sam jak kazal Pan Erus NAM
Kiroy jest offline