Zobacz pojedynczy post
stary 05-10-2005, 18:01   #2
Solero
Użytkownik Forum

Solero's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 168
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Tibiak
Mam pytanie, zwłaszcza do najtow. Jak zarabiacie na eq? ja jestem knightem i mam narazie p-set, dw shield, serpent sword szalik i leather boots. zbieram na fsa tylko z lootowania (czyli gp z lootu i itemy ktore mzona sprzedać u npc takie jak np. macy i swordy z rotow) mam 17 lvl, czy na ten lvl nie mam za slabego eq? moj kolega oszukal ludzi kupil brighta, tower shielda i teraz zbiera na jakis set, jego brat tez oszukuje ze niby do innym GH i ma juz na bs'a. Ja natomiast nie oszukuje, nie robie uh makerow zeby miec kaske z uh ani nic w tym stylu i jestem troche zly ze 9 lvl ma lepsze rzeczy odemnie. Napiszcie po 1 czy na ten lvl to dobre eq i jak zebrac kase na lepsze i ewentualnie na jakie i powiedzcie jak wy zarabiacie kaske na eq/itemy.
Proste-skilujesz minimum do 60~ i idziesz na soldy jezeli posiadasz PACC robisz postman questa ( do otwierania skrzynek w niebezpiecznych miejscach ) a jezeli nie masz PACC tp proponuje zbierac lootbagi loot oczywiście sprzedajemy i zarabiamy na lepsze eq oczywiscie to było jedno z tysięcy rozwiązań ale ogólnie zadbaj o dobre skille...

Solero jest offline