... te wszystkie wyczebiste prace robione w olowku z najwieksza dokladnoscia a na nich :miech, rycez itd... uwazam za jakies takie malo przyciagajace liczy sie pomysl a nie czy ktos pieknie rysuje. Moim zdaniem najlepsze prace na ktore komisja powinna zwrocic uwage bo sa naprawde dobre i mi sie przynajmniej spodobaly i jakos zapamietalam to :
- praca frienzen a (niezly spis runek)
- praca Kobi Knight (lubie taki sposb rysunku to takie slodkie ;P)
- praca Terranova (naprawde mila dla oka uwazam ze to jedna z tych cio powinna wygrac)
- praca Nenkus (powinna zajasc 2 miejsce jest ladna, starana, ciekawa, duuuzy zwiazek z tibia i w ogole mam nadzieje ze zajmie 2 miejsce bo pierwsze juz od dawna jest zarezerwowane dla:...)
-
Dari Dari Dari Dari!!!!!! MUSI WYGRAC!!!! nie znam czlowieka ale praca najlepsza!!!! poprostu najlepsza!!!! nadaje poziom temu wszystkiemu!!!! jak nie wygra to naprawde jakas lewa komisja sprawdzala!!!! juz jak 1 raz zobaczylam te pracke to utkwila mi w pamieci!!!! boooze jaki sposob, estetyka, pomysl!!! wlasnie jak mowilam na poczatku liczy sie pomysl!!!! a to jest pomyslowe i w dodatku z sensem!!! niooo niech mi ktos wskarze lepsza prace... owszem moze sa... ale na tej jest swiat ukazany z punktu widzenia postaci jaka gra kazdy z nas!!!! praca poprostu najlepsza na 1 miejsce!!!!
jeszcze czyjasc grafika mi sie podobala ale nie zapisalam nicku

wiem ze Palladyn bylo to byla najlepsza grafika jaka widzialam do tej pory ;P