Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2005, 00:19   #16
Flash_Radzio
Użytkownik Forum

Flash_Radzio's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD

Stan: Na emeryturze
Flash_Radzio ma numer GG 1969816
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celtharis
Nie jestem faszystą a wy co niby jacyś obrońcy brazyli ( do Szwedów nic nie mam bo ich nie znam)Ale brazyli nienawidze jak psów bo ****a to ***ane cwaniaki i ***E!!!!! I ****a co druga osoba na Juelrze to samo ci powie!!!! JAKBY CIE brazole ZABIJALIZA TO ZE POWEIDZIALES SORY ALE NEI KUPIE TEGO B>ROBE BO NIE MAM TYLE KASY I MOWISZ BYE POTEM A ONIZ E KRUWA BYELS NIE MILY DLA NICH TO KRUWA TAK SAMO BYS MOWIL ALBO ZA TO ZE NIE CHCIALEM MU SDKÓW TANIEJ OPCHNAC ALE WYWALAJA CIE Z EXPOWISKA BO ONI SA BR MAJA KUMPLI SETZER TO JEGO PROT BLA BLA BLA ***W DUPE brazylom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A prop ze niby nei rpzyzywaczili sie do inego koloru skóry osobiscie nienawidze murzynów ale do żóltych ani czerwnoych nic nie mam (murzyni dlaczego ich neinawidze bo to scierwo mysal ze jak ich troche gnebily to teraz maja same prawa is ie worzą! Albo jak oni mówia do paneinek You are nice bitch co oznacza fajna duap z ciebie jak bialy do czarnej tka pwoei to juz jakis pierodlony kafar cie za***ie i ogólnie ludzie sie podniecaja wow 50 cent a ich w siatki łapali jak psy !!! Jak sie morzna takim czymś podniecać oczywiscei nei wliczam w to apru Murzynów typu HENDRIX!!!!!!!Tylko jakies kafary co rżna zabijajaa i gwałcą.

Celtharis nie *******!! Obrońcy brazylii tez cos-.- a pomysl tak: oni to moi znajomi, a może i twoi, i ty ich obrazasz-.-
albo pomysl tak: my (ci co nie myśla:br jest be a pl cacy-.-) jestesmy otwarci na wszelkie kontakty spoza kraju, bo to rozwija człowieka pod wzgledem języków obcych(a z tym lepsza praca), czy innych rzeczy. ty natomiast masz to gdzies-.- . i wlasnie to mnie dziwi. mam nadzieje ze mi przyznacie racje
Flash_Radzio jest offline   Odpowiedz z Cytatem