Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2005, 13:38   #14
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikt
Ara'Gorn, ciągnie cię pewnie ten klimat, jaki ma post-apokaliptyczne miasto, puste.
Fallout. =P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maqus
Wiekszosc z Was nie pamieta twgo wybuchu, ja mialem wtedy 4 lata ale pamietam jak podawali dzieciom plyn lugola, mial chronic przed radioaktywnym opadem. Fakt ze promieniowanie nie jest tak silne jak poczatkowo sadzono ale jest, a ludzie z okolic czarnobyla, ktorzy sadza ze go nie maa, bo wszystkie owoce itp, itd rosna jak cudownie bez nawozu sa dla mnie smieszni. Fakt ze wszystko rosnie pieknie, bo zaden robak ani pasozyt o zdrowych zmyslach nie wyzyje w tak napromieniowanym srodowisku. Ostatni reaktor wylaczono bodaj dopiero w 2000 roku. A betonowy sarkofag to zadna ochrona.
Co do lugoli - mój brat nadal pamięta, jak tym faszerowali wszystkich... Ale cóż - w sumie to w słusznym celu. W końcu w rejonie Polski który był najbliżej wybuchu zanotowano najwięcej zachorowań na raka.

Co do sarkofagu - to jest gówno, a nie ochrona - już zanotowano pęknięcia na tej cholernej skorupie...

Co do wycieczki - coś mnie kręci taki wyjazd, ale raczej bym nie wyruszył. Jakaś blokada w mózgu, która mi nie pozwala tam jechać.