Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2005, 18:35   #213
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dewastatoor
Po 1 Kto powiedział że ten mój sor to moja pierwsza postac i że nie mam SDków.
wisi mi to, i tak nie masz pojecia o tym co piszesz.

Cytuj:
Po 2 Kto powiedział że można jeden atak tylko na 2 sekundy wykonać. Wyjaśnie to walisz z SD a gdy kolo jest na żółtym to naciskasz hotkeysa np. F1 i walish UE.
gdybys choc raz w zyciu uzyl runy, wiedzialbys o exhausted, do tego zdaje sie ze dziala on roznie w zaleznosci od uzywanego czaru ( wiec dla ue jest hipotetycznie dluzszy ).
Cytuj:
Po 3 Knighta wcale nie tak ciężko pokonać na lvlach 20- knighci są gnojeni przez resztę. Sam zabilem moim 15 druidem 25 knighta więc wiem.
na 30 lev ucieklem 3 drutom 45+ i nie, nie mam zadnego skilla pvp, po prostu nie potrafili mnie trafic.

Cytuj:
Po 4 W walce knight vs. sorcerer np. na 100 lvlach knight nie ma zbytnich szans bo sor ma strong haste i knight go nie dogoni tak łatwo a knight musi podejść przecież sor wali z brustów+ SD i jak wcześniej mówilem na yellow UE.Obrażnia sora na 100 lvl wynoszą przeciętnie brust arrows około 100, SD około 350, UE około 600, a o ile się nie myle knight ma około 1500 życia i słabo się uha tak więc knight bez szans przy sorku a sork na 100 lvlu może zrobic 3 razy UE a wali po 600 więc SD+3xUE i knight klęka
uha sie za 520+, wyuha 80% z kazdego ue, sorc jesli chce przezyc nie rzuci ue wiecej niz 2 razy.

klekam przed toba jesli trafisz kazdego sd, perfekcyjnie rzucisz oba ueki, do tego w biegu pijesz mfy.