Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2005, 21:26   #141
Szlose Man
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Jag skulle vilja vara Svensk

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 131
Skille: 90/83
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaphi
No Stonek dajesz czadu ladna postac juz masz

Sorc masz racje Szlose man to noob sam sie o tym przekonalem w grze, a z reszta to widac
Gratuluje calemu miniHR pozyskania najlepszego z wszystkich kusznikow tibijskiego swiata..... tak tak ... to on.... C... Ccconvictuss !!!! hehehehehehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez befavaza
niby dlaczego szlose to noob ?

Nie chce nic mowic bo wole nie zasmiecac tego forum..... Zaphi poprostu przejadl sie swoim hamstwem i noobostwem myslac ze jest najmadrzejszy na swiecie....... wiecej nie bede sie rozpisywal chociaz bym mogl wypracowacie napisac (lol) z wyzej wymienionego powodu :/

edit: i jeszcze jedno zaphi jak ty jestes taki bardzo mądry wyjasnij mi co to znaczy NooB wedlug ciebie.... Moim zdaniem to ty jestes takim przypadkiem ktory gdy nie wie jak ma kogos wyzwac to wyskokakuje od noobow.....

PRZYKLAD -- <ktos mowi ze pancras (harmonia h lvl...) to noob bo go nie lubi> tez go nie lubie no ale bez przesady on nie jest noobem raczej hamem i to jest roznica. Jezeli sadzisz ze jestem ham to powiedz tak odrazu i podaj przyczyna dlaczego tak sadzisz.... musialem sie rozpisac bo bym nie przespal nocy :/ lol

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327364955 5000k K NA ALLEGRO PEWNIAK MSG SZLOSE KNIGHT-HARMONIA LUB GADU GADU 3980980 JAK CHCESZ SIE DOWIEDZIEC WIECEJ

Ostatnio edytowany przez Szlose Man - 06-10-2005 o 21:34.
Szlose Man jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.