Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DJ wilczus
1.BÓJKI - jeden z częstych przypadków w szkołach poniewarz dzieci nie chcą tego załatwić w sposób naturalny czyli, pójść do nauczyciela i wyjaśnić zajście a nie wszczynac BÓJKI.
|
Wiesz, mlode umysly sa na tyle malo rozwiniete, ze musza zalatwiac wszystko w najbardziej prymitywny sposob:
"Ty byc glupi, ja miec racje, UGABUGABUGA!"
<bum> - pałą w łeb <bum> - pałą w łeb, ...
Cytuj:
2. KRADZIERZE - żadki przypadek (przynajmniej u mnie) poniewarz jak ktoś naskarzy to osoba co ukradła bedzie mieć lekko mówiąc przesrane bo pedagog, nauczyciele itd itd ... .
|
hmmm... Czasem kradna, zeby sie popisac przed rowiesnikami, czasem, zeby zarobic. Trzeba z tym walczyc.
Cytuj:
3.Przeklinanie - (pisze to dlatego bo kolega mnie poprosił) uczniowie często uwarzają sie za dorosłych i klną. Co w tym takiego?? NIC popisywanie sie przed innymi świadczy o wychowaniu dziecka oraz o rodzicach.
|
To juz bylo powiedziane. Przewaznie mlodzi chca czuc sie jak dorosli, popisuja sie. A czasem w domu jest taka sytuacja, ze klna jak szewc i inaczej nie potrafia.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One