Zobacz pojedynczy post
stary 06-10-2005, 22:25   #15
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luke06
DJ Wilczur - sorry ale ten temat jest bez sensu.. ew. to że to akurat TY go załozyłeś niema najmniejszego sensu...
W wieku 10lat chcesz się wypowiadać o kradzieżach w szkołach ? To Ty dużo wiesz chłopczyku... kradzieże w podstawówce - bedzie się jutro z czego śmiać... n/c... Sam jesteś teraz w hmmm... 4klasie podstawówki ? Moim skromnym zdaniem to jak pójdziesz tak do gimnazjum, no może w 6 klasie to sie bedziesz mógłb wypowiadać. Nie mówie że jestes głupi czy tym podobne, nie bluzgam - ja tylko twierdze że w tym wieku zbyt dobrze naszych polskich szkolnych realii znac nie mozna
<i ten podpis... ROTFL.... 10lat i 'emilka kocham Cie' - wiem - w miłosci wiek nie ważne.. ale żeby w wieku 10lat 'kochać' kogos ? Chyba ze Emilka to miś/lalka>
Ucz się chłopcze to trafisz do gimnazjum gdzie o bujkach, paleniu i kradzieżach nikt nie bedzie wspominać. U mnie tylko co niektórzy palą w łazienice - nikt się nie bije, nie kradnie... udało mi się do dobrego gim. trafić

No wiesz :/ Ja mam także dziewczynę o imieniu Emila :> I to raczej nie miś (chociaż przytulić też można :* ) ... no ale przyznaje, nie ma czegoś takiego jak miłość w wieku 10 lat ! Nie ma ! Nie ma, Nie ma i Nie będzie ! (chyba że jakieś psychotabletki - psychotropy?- wynajdą na szybsze dojżewanie psychiczne, no i emocjonalne - to ostatnie to raczej nie możliwe !!!).
Jeszcze poruszając sam temat tej niby miłości, to gorsze rzeczy dzieją się na www.filipinka.pl (tam są poprostu ... zdemoralizowane dzieci... 10 lat i już po stosunku -.- ... ciekawe z jakiego powodu, bo napewno nie miłości... no może dziewczyny tak odczuwają, bo one troche szybciej dojrzewają psychicznie , chociaż także wątpie... ).

No Ale cóż można począć, na kazdym SEX, MORDOBICIE, TELETUBISIE (czy wy wiecie jakie to psychiczne ?! TO WAM MOŻE MÓZG WYPALIĆ !!! DOSŁOWNIE ), i inne pierdoły z piekła rodem... .
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem