Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwik
@up
A to według ciebie umysł 15 latka jest już wystarczająco rozwinięty psychicznie i emocjonalnie? No w pewnym stopniu masz rację, że 10 latek to jedyną miłoscia jak na razie moze darzyc rodzicow, ale juz bez przesady ze dziewcynki to on lubi i koHa.
|
Ekhm, nie wiem czemu mi nie wyświetla 16 lat (czyt. jestem w twoim wieku) .... bo rocznikowo mam spokojnie 16 ... a pozatym ja jestem dojżały Emocjonalnie (oczywiście wiem że zara będą różne komenty negatywne,blablabla, ale mi chodzi o to że widze jak moi ...em....rówieśnicy się zachowują pod względem psychicznym i emocjonalnym a jak ja... ). Po za tym, Podstawówka a Liceum to raczej ogromna różnica co nie ?
Dobra co za kit jeszcze tu by wcisnąć....hmmm... uczucie miłości się czuje w specjalny sposób (nie tak jak takie tam dzieciuchy - ó? - z 12-13 lat, a dokładniej nadmiar krwii w jednym miejscu)... przeczytaj dokładniej mój podpis to zrozumiesz co to za uczucie... no chyba że nie umiesz rozszyfrować banalnych banalnie urzytych słów (ale dennie pisze, nie ? No cóż, jak byście robili 5 zadań z argorytmów co mają przynajmniej 1 po 20-30 bloków, 3 stronicowe wypracowanie z Polskiego nt. "Czym dla ciebie jest Mitologia" - kto takie chore zadanie napisał ?!, 14 zadań z matmy - dodatkowe , nauczyć się z chemii , poprostu łeb boli.. no i ręka -.- ) .
No ale cóż, może to ci bliżej przybliży co tam chcesz ......trelelelelele morelellelele .