Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2005, 08:48   #20
Saturn
Użytkownik forum

Saturn's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Po WFie, ja, kilku kumpli i jeden nowy, który doszedł do nas z innego miasta siedzimy pod sklepikiem szkolnym. Nagle podchodzą trzej kolesie (Rufus, Tuptuś i Sorotnik [nazwisko lol]), i atakują Dawida (nowego). Sorotnik chciał go kopnąć w twarz, ale nie sięgnął. Dawid od razu w odpowiedzi dał mu szluga w ryj. Ale już był na przegranej pozycji, Sorotnik tak go zlał po mordzie, i mało tego, jak sie Dawid pochylał żeby się uchronić od ciosów, Rufus (taka ciota lol...) zasadził mu Soccer Kicka (dla tych co nie wiedzą, kopnięcie jak w piłke, z rozmachu). Dawid upadł na ziemie i jeszcze kilka razy dostał z buta w twarz. To dosłownie była chwilka, z kumplami nawet nie mieliśmy czasu zareagować. Sprawa poszła na policje. Odchodząc, Tuptuś puścił tekst "Nie będzie się tak wozić", chociaż nie wiem co to miało oznaczać.
Bójki w szkołach eh ? Ta była bez powodu, tylko dlatego, że koleś przyszedł nowy.
Coś mi sie nie wydaje żeby wszystko stało się tak szybko ze nie mogliście mu pomóc ... Przyznaj że poprostu sie baliście że też dostaniecie ...
@Topic : OMG hahahahahaha
Saturn jest offline   Odpowiedz z Cytatem