Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2005, 12:50   #22
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Po WFie, ja, kilku kumpli i jeden nowy, który doszedł do nas z innego miasta siedzimy pod sklepikiem szkolnym. Nagle podchodzą trzej kolesie (Rufus, Tuptuś i Sorotnik [nazwisko lol]), i atakują Dawida (nowego). Sorotnik chciał go kopnąć w twarz, ale nie sięgnął. Dawid od razu w odpowiedzi dał mu szluga w ryj. Ale już był na przegranej pozycji, Sorotnik tak go zlał po mordzie, i mało tego, jak sie Dawid pochylał żeby się uchronić od ciosów, Rufus (taka ciota lol...) zasadził mu Soccer Kicka (dla tych co nie wiedzą, kopnięcie jak w piłke, z rozmachu). Dawid upadł na ziemie i jeszcze kilka razy dostał z buta w twarz. To dosłownie była chwilka, z kumplami nawet nie mieliśmy czasu zareagować. Sprawa poszła na policje. Odchodząc, Tuptuś puścił tekst "Nie będzie się tak wozić", chociaż nie wiem co to miało oznaczać.
Bójki w szkołach eh ? Ta była bez powodu, tylko dlatego, że koleś przyszedł nowy.
to mi przypomina opis zabaw szympansow na jednej ze stacji(chyba National Geograpfic, ale nie jestem pewny ). No nic dziwnego ze czlowiek ma tyle wspolnego z malpa...

@topic:

ojejciu...

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem