Zobacz pojedynczy post
stary 06-05-2004, 12:17   #1
Jagger
Użytkownik Forum

Jagger's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny gracz
Świat: Secura
Jagger ma numer GG 3288196
Domyślny Moj pierwszy blokniety smok

Wlasciwie to nie jeden, a piec wspaniale bloknietych dragow. W sumie nic ciekawego dla starych wyjadaczy ;p. Screeny moga byc duze, ale gdybym je zmniejszyl to bylyby brzydkie. Co do gg to mowie, ze to znajomy robil screeny, ja bylem zbyt zajety przyjmowaniem na siebie ciosow.

Zaczne od wstepnego ssa. Poszlismy tam we dwoch, ja jako Jagger the fourth (Lvl 22, knight, skillz 57/57 ) i znajomy jako Holy Marksman of Torm (Lvl 34, palladyn, skillz 70/52). Ja wiem, ze on moglby brac te smoki na solo, ale ja go specjalnie poprosilem, zeby mi te smoki bil .

Pierwszy drag byl raczej luzny, zeszly zaledwie 2 uhy, a bolty znajomego wchodzily w niego jak w maslo .

Tu jeszcze ten sam drag, kolega dobija hmmami, zeby szybciej szlo. )

Tutaj juz drugi drag, z nim byly problemy. Zeszly 4 uhy, kolega zlapal laga w zlym momencie. ;[

Tutaj juz 3 smok, byl bardzo wsciekly, bo puszczal fb jak szalony, ale z f-wave zezowal.

Tutaj troche zle ustawilem paszcze zaby, na szczescie znajomy nie oberwal.

Na tym screenie jeden z jego najlepszych hitow, ktore pomogly szybko wykonczyc jaszczurke.

Czwarty smok wpadl w szal w momencie, kiedy zszedl na red hp. Niestety oberwalo mi sie mocno, zeszla ponad polowa hp.

Piatego draga postanowilem przylurowac blizej schodkow i oplacilo sie. Na screenie udalo mi sie w matrixowym stylu uniknac f-wave. Na tego zszedl tylko 1 uh.

Piaty drag ostatkiem sil puszcza we mnie fb, to jest ta sytuacja w ktorej musialem uzyc tego jednego uha.

Nastpeny ss w nastepnym poscie. :rolleyes:
Jagger jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.