Zobacz pojedynczy post
stary 07-10-2005, 20:11   #28
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Jakieś dziecko. które próbuje wygłosić referat. Wiesz co? Nikt nie wie co się dzieje w podstawówce, gimnazjach i liceach. Ty myslisz, że przeklinanie to rzecz nie na miejscu? Ty myślisz, że bójki to rzecz brzydka i "pójde do mamusi?".
To nie jest wcale stereotyp, że bójki są dobre, a ten kto mówi że nie wolno przeklinać jest zły. Czy wszscy muszą zachowywać się jak dziewczynki? A co mamy robić wg. ciebie? Podawać sobie dłonie i pokazywać lalki? Bić się trzeba, bo to pokazuje kto jest silniejszy i wyzwala energię. Nie rozumiem czemu jesteś taki. Założę, się że z ciebie taki lizusek i mały pupilek, tak?

Kup sobie słownik ortograficzny. Mogę zapłacić.
Cytuj:
Jakieś dziecko. które próbuje wygłosić referat.
...i kolejne dziecko próbujące wygłaszać kazania... (żałosne swoją drogą)

Cytuj:
Ty myslisz, że przeklinanie to rzecz nie na miejscu? Ty myślisz, że bójki to rzecz brzydka(...)
Owszem. W gronie kumpli lub w rozmowie z rówieśnikami to w porządku, ale publicznie to już nie. Bójki praktycznie bez powodu też są przykładem głupoty.

Cytuj:
Czy wszscy muszą zachowywać się jak dziewczynki? A co mamy robić wg. ciebie? Podawać sobie dłonie i pokazywać lalki?
Tja, normalna, luźna rozmowa itp. to jak najbardziej dziewczyńskie. Roootfl...

Cytuj:
Bić się trzeba, bo to pokazuje kto jest silniejszy i wyzwala energię
O, a to mnie rozbawiło najbardziej.

Cytuj:
Nie rozumiem czemu jesteś taki. Założę, się że z ciebie taki lizusek i mały pupilek, tak?
Założę się, że z ciebie to taki niewyżyty dzieciaczek z jakimiś kompleksami, tak?

Cytuj:
Kup sobie słownik ortograficzny. Mogę zapłacić.
Kup sobie mózg. Na Allegro niestety nie widziałem...
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem