Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2005, 12:45   #1
stars
Guest

Cool MMORPG Tibia inne i styl azjatów ;]

Witam

Chciałem poruszyć dojść ciekawy temat, czyli zarywanie nocek w tibi i granie przez 2 msc i nagle stwierdzamy że koniec hmmm
A co powiecie jak grają japończycy albo Koreańczycy z poł. ludzie tam zarywają 3 lata w różnych mmorpg-ach z zycia i dla nich nie jest to zmarnowane są nawet przypadki takie że koleś za to że zabił mu postać znajduje tego kolesia w realu i mu naklepał hehehe NIEZLE !!!

No albo w Korei są małżeństwa co się poznały przez mmorpg opowiem jeden przykład: poznali się gdy uratował kobiete (jej postać) przed jakimś mega potworem w jakimś mmorpg-u (czytałem to dawno ale nie pamiętam już jaka gra oni tam mają tego multum) poznali się potem w realu i od razu wzili ślub z tego co pamiętam mieli bardzo potężne postacie jak na tym serwie potem po roku stwierdzili że ślub bycie razem to nie to mieli mieszkanie samochód itp. W sądzie babka dała mu dom samochód a sobie chciała wziąśc te 2 postacie TAK SĄDZILI SIĘ TEŻ O TE POSTACIE !!! on miała jeszcze sobie zabrać jakiś tam TV loduwa taki sprzęt gospodarstwa domowego. I wyobraźcie sobie że koleś nie da rozwodu jak ona mi nie da postaci on w zamian jest gotów dać wszystko za te postacie czyli dom samochód !!! MASAKRA

Ciekawe kiedy u nas tak będzie jak na razie luidzie siedząc 2 msc twierdzą że marnują czas hmm

Co wy na to ;] zagłębić się maksymalnie w świat tibi i zniknąć na 3 lataz reala ;] hehehe

Ostatnio edytowany przez stars - 08-10-2005 o 13:05.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.