Temat: cartofel army
Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2005, 19:28   #81
Ivellios Galanodel
Użytkownik Forum

Ivellios Galanodel's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina

Ivellios Galanodel ma numer GG 1121612
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PinGOnE
A czy nie uwazacie ze to sie robi powoli nudne ? Szczerze mowiac to od lipca procz ciaglych zapowiedzi komiksu o kartoflach nie powstalo praktycznie nic :/
Pare obrazeczkow (a raczej projektow?) a o kartoflach ani widu ani slychu moze albo czas zaczac pracowac albo zamknac temat bo jest niepotrzebnie odswierzany
To sie robi nudne komuś kto nie musi wymyślać nowych scenariuszy, kto nie musi robić "skórke" na naszą strone z komiksem, kto nie musi rysować ręcznie potem skanować, kolorować itp. To trochę zajmuje. Samą stronę już mamy, ale trzeba ją teraz upiększyć itd. Prace idą wolno, bo rzadko trafia się czas, którego tak potrzebujemy do rysowania i tym podobnych czynności. Tobie dlatego wydaje sie, że prace się ciągną i ciągną gdyż my go zapowiadaliśmy wtedy gdy dzień wcześniej był pomysł na niego. Taki Losux napewno powstawał też jakiś czas tylko nie było o nim tyle mowy. Powstał i kilkunastu ludzi go zareklamowały, a dalej co było to już większość wie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.