Zobacz pojedynczy post
stary 08-10-2005, 19:49   #621
Dementia
Użytkownik forum

Dementia's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Ziemia (taka dziura na prowincji), Europa, Polska, Toruń, centrum Torunia, świątynia Slaanesha...

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Prowincja Łord
Poziom: 666
Dementia ma numer GG 5455433
Pergamin

Dementia dicid: (;p)

Bryndii> Ta miła pani, na moim arcie miala byc w czerni i bieli, uznalam ze bedzie miec w sobie przez to pewien hm.. no cóż urok. Kolory moim jakze skromnym zdaniem, zdewastowalyby swoimi ciezkimi kopytami moje wyobrazenie skonczonego (wlasnie tego) rysunku. Nie wątpie że kolory zdecydowanie wzbogaciłyby moje dzieło, i równiez nie smie watpic, ze masz calkowita racje, lecz taka byla wizja i jej (przynajmniej) postaram się utrzymać (chyba że jakis wprawny trener Neurolingwistycznego Programowania [kto wymysla takie dlugie nazwy??] mi to wyperswaduje...;p )
Tak, czy tez inaczej, dziekuje za rade i klaniam sie nizutko, lamiac sobie przy tym bolesnie kregoslup w paru(nastu) miejscach :}

Blacko> Mange tez mam za sobą, równiez spaczyla moja dlon.. I umysl (tak, tak, to ja przesiaduje godzinami czytajac poraz 100ny Sandman'a ) w ktory nieodwracalnie zostala wcisnieta i zakotwiczona fantastyka, komisky i inne smacze potrawki z indyczka ;p

A co do 'glebi' mojego dziela.. Czyz jej oczy nie wyrazaja powagi, godnej jedynie najdostojniejszego krola, stojacego niczym marmurowy posag nad swym konajacym, jedynym synem, kroty zabil z zimna krwia jedyna osobe zdolna uratowac swiat przez szalencem zbierajacym potezne artefakty, ktore pograza swiat w nieopisanych ciem... [DUP!] Auć! Ale nie krzeslem! NIE! Powiedzialam NIE! [DUP!!] Dobra dobra!.. Do rzeczy! [masuje guzy na glowie]
O czym to ja..? A! Ta glebia! To mieszkaja w niej takie smieszne swiecace rybki.. Dobra! Dobra! Juz nie bede! Ale odlozcie te krzesla!

Ekhem. Czy brak tej glebi (z plywajacymi rybkami [DUP!!!]... ) jest spowodowany brakiem doswiatczenia w mej dloni, czy (osmiorniczkami wygladajacymi jak male plywajace lampki choinkowe... [DUP!!!!]...) samym faktem, ze taki rodzaj cieniowania (zle wplywa na kwiatostan szuflady pelnej kostek do gry..[DUPDUPDUP!].. )...po-prostu...j-uz...ta-k..wygl-ada...? [zatacza sie z bolu i serji wstrzasow wykonanych krzeslami o glowe]

Ah i dlaczego mam az 10 za posta? :3

Ide zmrozic glowe...

-De.

[odchodzi do kuchni i (ledwo) wciska (opuchnieta od guzow) glowe w do zamrazalki...]

[... a w tle leci spokojnie: ]

"I feel the darkness on my shoulder,
The frost is in my heart
(head ;p).
So cold my hair is frozen,
Touching my skin, my flesh."

(Within Temptation - Frozen)

Ostatnio edytowany przez Dementia - 08-10-2005 o 19:53. Powód: No babole strzelam i tyle! ;p
Dementia jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.