Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Windy mimichal / inferna
|
wiec tak hmm....pracka taka pokombinowana, ale chyba nawet przekombinowana, wyciecia zblurowane w sumie to nic shczegolnego
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zimne_piwo
|
ogolnie pracka mi sie podoba, ciekawie wykonana, nie mam zastrzezen do cieni, tylko to ze w niektorych momentach sie zlewa i to psuje efekt, a wystarczylo lekko uzyc gumki

ale jest dobrze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anders
|
shczerze to hmm...pracka fajna, lecz napewno nie chcialbym miec tego na koshulce, postaci kojarzą mi sie z kielbaskami (bez obrazy, nic zlego nie mialem na mysli) po za tym za duzo blasku maja ich zbroje i wygladaja jakby nie umieli sie rushac w nich, ale ogolnie pracka ciekawa

najbardziej mi sie podoba RH naprawde mushe Cie pochwalic bo wyshedl bardzo ladnie demon tez niczego sobie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luiz Fernandez Don Juan
|
wiec tak jezeli smok by byl Twoj i reshta scenografi to poprostu za****scie wykonane, lecz smiem stwierdzic ze nie jest to Twoje dzielo, lecz ty tylko je wykorzystales do stworzenia panelu startowego, w sumie shczerze to panel tez niezbyt ciekawy, kolorystycznie mi nie pasuje i w ogole kompozycyjnie, napis pixlowaty co psuje calosc i lepiej by wygladal z innym efektem