Temat: Rasizm?
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2005, 16:13   #1
Sir_Mani
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Tutor
Imię: xxx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: xxx
Świat: Furora
Poziom: 80
Poziom mag.: 52
Sir_Mani ma numer GG 4422236
Domyślny Rasizm?

Coraz Więcej jest takich sytuacji że Dragoni i Bh zabijają polaków za nic.Ja do nich nic nie mam ale powoli zaczynam wierzyć że sa rasistami.W ostatnich 2 tygodniach ubili moich dwóch znajomych za nic.Nie byli oni członkami NP, Tp... Itd. to po h*j ich zabili?Dlatego że są rasistami.Powoli zmieniam moje zdanie i dochodze do wniosku że Swe to idioci.Przydalo by się kilku porządnych polskich graczy na selenie żeby pokazać im jakimi sa idiotami i robić im to samo co robią nam.Bo jak widze, jest pelno noobków ktorzy lubia sie bronić szwedami i trzymać ich strone.(jak niemcy napadali na polske to tez znalezi sie tacy debile ktorzy zeby ratowac dupe zmienili swoje poglady...).Tak samo jest na selenie.Trzymać z lepszymi zeby sie nie wyszlo na noobka.

I jeszcze jedno słowo.Jak to ma nie być nasza wojna, jak coraz częsciej wojna dotyka tych zwyklych gracz ktorzy nie maja z nią nic wspolnego? Niech ktoś mi da taką Odp i przyklad zebym zobaczyl ze nie mam racji.

Hail Polska!
Hail Anty-rasizm!
Sir_Mani jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.