Temat: CD-Action
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2005, 17:58   #47
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Kupowałem od wakacji '97 (to był numer łączony) aż koło zimy '03. Po drodze miałem chyba ze dwie roczne prenumeraty :> Co tu dużo mówić - fajnie było, ale niestety IMO się skończyło - pismo stało się IMHO zby "Młodzieżowe" (albo to ja sie zestarzałem? chgw..) Wkurzał mnie nowy layout stron, no i te chrzanione reklami z jakims gównem za esemesa... ble.

Nie wiem czy pamiętacie, ale oni wydawali też taką gazetkę p.t. "Action Plus". Swietna rzecz (kupowalem ja od poczatku do tego numeru z Vulture jako pelna wersja. Poczatkowy pomysl byl imo swietny - same solucje, podarniki i tipsy, cągnęli to tak przez jakiś czas, ale spierniczyli nieźle też.. szkoda :/
Tak, Action Plus to było coś... niestety już nie ma
Jeszcze był Virus_ ale na szczęście już go nie ma Ciekawe czy teraz wydawca wymyśli coś nowego

@up: Smuggler coś ostatnio bardziej spoważniał w tekstach nie to co parę lat temu, ale czy do na dobre wyszło? to już sprawa indywidualna czytelników AR

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 09-10-2005 o 17:59.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem