Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kas
|
wiec tak kreska hmm...nie widoczna lecz podejrzewam ze to wina skanu, ale to wcale nie zwalnia z tego ze rys. mozna poprawic i obrobic w jakims programie chociazby w ACDsee i ryscina wtedy jest o wiele bogatsha, po za tym wprowadz cienie i bedzie lepiej
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KITajec
|
wiec tak co do knightki to juz ciut lepiej wyglada lecz mogles troshke bardziej oczyscic prace tzn lepiej, zauwaz ze ostrze miecza ma taki sam color jak tło za nim i dlatego ten miecz nie ma swojego wyrazu jest taki hmm......dziwny, lepiej sie bedzie prezentowac jak oczyscish powierzchnie za nim, po za tym mam zastrzerzenie co do tych hmm..."wyladowan elektrycznych z laski" totalnie mi nie pasuja są ciemne i przez to nie dają takiego efektu wyladowan i ogolnie to juz lepiej po ale co do nozek to dalej mam zastrzezenia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alekss
|
hmm...wyciagnij w jakims programie to co w niej najlepshe bo jak narazie to praca stracila detale i nie tylko przez to ze to jest zdjecie shkicu a jak wiadomo grafit odbija swiatelko i powstaje nam efekt "oslepienia" w niektorych miejscach pracy, z tego co narazie widze to hmm....napewno to ze jest rysowane pewnymi pociagnieciami, ale czy ma zwiazek z tibia ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Idler
|
co do Twojej pracki to zmniejsh ją troche i wtedy olowek bedzie sie lepiej prezentowac bo w tak duzej rozdzielczosci jest widoczna faktura papiero a to troshke hmm...."shpeci", po za tym popracuj jeshcze troshke nad glowa tego smoka (btw: widziales kiedys GADA z MAŁŻOWINĘ USHNĄ ? bo ja nie za bardzo) a Twoj wyglada jakby ewoluowal

, po za tym popracuj troche wiecej nad detalami twarzy, fakturą skory, wez sobie olowek automatyczny i pokombinuj cos jakies kły, rogi, pekniecia skorne, zrogowaciale tarczki na skorze i zrob jeshcze takie swobodne przejcscia w cien

no i fakt popracuj jeshcze nad kshtaltem jego czashki i bedzie dobrze