Przyjacielu, ja się dawno tak nie uśmiałam jak z twojej wypowiedzi... Małego "lizusa" powiadasz?
<po pokoju nieśie się głośny, dziewczęcy śmiech>
Nie, mi się prace Majina podbają. Jak każde na swój sposób. Ja nigdy nie miałam talentu do zabawy z pixelami, stanowczo wolę ołówek i moje kredki, dlatego zazdorszczę tym wszystkim draniom (

) tego talentu. Jeśli uważasz, że jego prace są przeciętne to twoja sprawa, ale ja wiem i widzę, że każdy artysta, nawet ten od pixeli ma swój własny styl. Mi się podobaja prace Majina, bo pomalutku stara sie wdrażać to czego mi w pixelartach często brak: porządny kontrast.
Artist? Ta... Majin jest w MTA, lim jest w MTA i shan... I Avager... Ale co ma piernik do wiatraka?
Poza tym pozwolę sobie powiedzieć, ze mam do Majina drobny sentyment, bo był jedną z pierwyszych osób, którym robiłam avy. To jest pozwolę sobie powiedziec mój kolega.
Pozatym co mam mówić?
"Jest brzydkie nie podoba mi się... Idź do diabła!!! $*#@!"
Ja nie jestem z tych ludzi co jak zobaczą drobny błąd, czy nie spodoba im się praca to jeżdżą po autorze i wyzywają od niewiem kogo... Ja mówię jasno, co mi się podoba, a co nie, ale z tą różnicą, że ja nie dołuję ludzi i staram się ich motywować do dalszej pracy happy? I nie patrzę kto do jakiej grupy należy, czy lubi elfy czy krasnoludy. Ja tu tylko oceniam...
A z resztą, co ja ci się będę tłumaczyć...