Temat: Nowe Prace.
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2005, 18:11   #40
Majines
Użytkownik Forum

Majines's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Niegrający
Majines ma numer GG 280336
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eileen
Przyjacielu, ja się dawno tak nie uśmiałam jak z twojej wypowiedzi... Małego "lizusa" powiadasz?

<po pokoju nieśie się głośny, dziewczęcy śmiech>

Nie, mi się prace Majina podbają. Jak każde na swój sposób. Ja nigdy nie miałam talentu do zabawy z pixelami, stanowczo wolę ołówek i moje kredki, dlatego zazdorszczę tym wszystkim draniom () tego talentu. Jeśli uważasz, że jego prace są przeciętne to twoja sprawa, ale ja wiem i widzę, że każdy artysta, nawet ten od pixeli ma swój własny styl. Mi się podobaja prace Majina, bo pomalutku stara sie wdrażać to czego mi w pixelartach często brak: porządny kontrast.

Artist? Ta... Majin jest w MTA, lim jest w MTA i shan... I Avager... Ale co ma piernik do wiatraka?

Poza tym pozwolę sobie powiedzieć, ze mam do Majina drobny sentyment, bo był jedną z pierwyszych osób, którym robiłam avy. To jest pozwolę sobie powiedziec mój kolega.

Pozatym co mam mówić?

"Jest brzydkie nie podoba mi się... Idź do diabła!!! $*#@!"

Ja nie jestem z tych ludzi co jak zobaczą drobny błąd, czy nie spodoba im się praca to jeżdżą po autorze i wyzywają od niewiem kogo... Ja mówię jasno, co mi się podoba, a co nie, ale z tą różnicą, że ja nie dołuję ludzi i staram się ich motywować do dalszej pracy happy? I nie patrzę kto do jakiej grupy należy, czy lubi elfy czy krasnoludy. Ja tu tylko oceniam...

A z resztą, co ja ci się będę tłumaczyć...
Jakieś pytania? Thnx... za wytłumacznie też się brachtam z kolesia. Nie mniej mi za złe koleś, ale coś ci nie poszło. Chciałeś chyba być jakiś extra cool, tru gościu co się niekogo nie boji i po wszystkich jedzie. Eileen wszystko ładnie ujęła, a jeśli chodzi o MTA to mogłaby już dawno w nim być...