Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2005, 21:31   #1
plastus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 09 2003

Evul Krotka krytyka sposobu moderowania

Tak mnie zastanawia po jakiego grzyba jest to forum? Zamieszczam w dziale INNE temat z zapytaniem o mozliwosc "przekierowania" portu kienta tibii. Mam problem i szukam kogos kto pomoze mi go rozwiazac, normalna rzecz by sie zdawalo. A moj temat zostaje zamkniety z belkotliwa adnotacja :

"Temat skasowany przez $corcerer
Powód: Zdekompiluj, zmień co trzeba i skompiluj ponownie. Ale i tak nie zadziała."

Przeciez to jest debilizm!!! To ma byc uzyteczne forum, na ktorym ludzie wymieniaja opinie i dziela sie doswiadczeniami, a nie bajzel w ktorym sie zamyka tematy podajac jako powod "Nudne". Proponuje aby moderatorzy zaczeli bardzej zastanawiac sie nad tym ktore tematy kwalifikuja sie do zamkniecia a ktore nie.

A to moja osobista notka do $corcerer... jak nie wiesz to napisz ze nie wiesz ewentualnie nie pisz nic ale nie belkocz "Zdekompiluj, zmień co trzeba i skompiluj ponownie. Ale i tak nie zadziała " Naczytales sie o programach do deasemblerowania i sadzisz ze umiesz cos zrobic z takim kodem? "Zmien co trzeba"? A probowales kiedykolwiek zrobic cos takiego, znalezc ta konkretna "linijke" ktora cie interesuje? Jak nie to nie zabieraj glosu i nie staraj sie pokazac ze cos umiesz.

I jeszcze jedno zeby nie bylo ze moj poprzedni post lamal regulamin. Pytalem sie o mozliowsc "przekierowania" a nie ingerencji w kod programu ktora to ingerencja jest niezgodna z licencja tibii, co zaleca szanowny moderator $corcerer.
plastus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.