Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2005, 20:33   #670
zimne_piwo
Użytkownik Forum

zimne_piwo's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karmazynowy zwierz
Ja moge skomentowac, jak mozna...Praca wyglada niezle, ale mam wrazenie ze gdyby nie napis "tibia" i golden helmet "pala"(?) to bym w zyciu nie powiedzial, ze to jest zwiazane z tibia.Smoki nie sa nawet podobne do smokow z tibia (i dziwne ze sa zupelnie inna kreska niz postacie).Pal wyglada jakby dostal wsciekliny, knight jak napakowany sterydami goryl (szczegolnie ze ma jakas mala glowe).I jeszcze jedno:nie rozumiem dlaczego tak natarczywie wyciagasz niedorobki innych prac.Nie widzialem zebys kogos chwalil a jedynie ciagle mowisz co jest zle.Az tak niski poziom tutaj "mistrzu"?Moze popracuj dla jakiejs firmy z tym talentem graficznym.Moze nie robisz tego swiadomie ale wyglada to jakbys chcial sie pozbyc konkurencji mowiac "ze rysunkom czegos brakuje".Twoja praca nie jest idealna...dluzo mozna by sie jeszcze doszukac mankamentow w twojej pracy...
on komentuje tylko prace osób, które proszą o komentarz ja poprosiłem dostałem pochwałe i pokazał mi błedy (choć akurat to trochę winna skanera ) które postaram się poprawić..
żadna praca nie jest idealna, a potworki nie są identyczne jak w tibi, gdyż jest napisane w jednym z postów, że nie wolno 'klonować' potwory z tibi...więc uważam, iż inwencja twórcza będzie wyżej oceniana przez organizatorów

a tak po za tym: życzę wszystkim powodzeni !!!

EDIT: @up masz trochę racji mi jego praca bardziej pasuje do mrocznego fantasy niż zabawnego i kolorowego świata tibi, ale to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać

Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 09-10-2005 o 20:35.
zimne_piwo jest offline