Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dementia
Bryndii> Bardzo się cieszę że zrozumiales moj kometarz. Należysz to tych 3% populacji, ktore motywuja sie poprzez bol i do jeszcze mniejszej ilosci, ktora jest w stanie, tudziez ma checi do tego, by poprawic swoj stosunek do innych, bez niepotrzebnej klotni i skakania sobie do gardel. Obserwowalam wiele miejsc dyskusyjnych i wiem, ze takie osoby jak Ty, to prawdziwy skarb.
Bardzo dziękuję za przemyslenie moich slow i zycze wygranej w konkursie (tym i jeszcze wiecej...) oraz odmrozenia tylka (no wiesz, zima idzie wielkimi krokami, a to prawdziwa udreka dla ekshibicjonistow  )
Wasza,
-De.
|
hehhe....Demi> ale wiesh ja powiedzialem ze sie postaram delikatniej komentowac, ale nie powiedzialem ze nie bede wytykac bledow itp. za to na pewno postaram sie radzic jak co poprawic i co zrobic zeby sie praca miala lepshy efekt
(a co do statystyk to hmm...ponoc nie warto sie na nich opierac one kłamia, co do statystyk maja swoje plusy:
-duzo ludzi przebadanych w bardzo krotkim czasie
lecz maja takze minusy:
-nie wiadomo co jest prawda a co nie ! )
a jezeli chodzi o odmrozenie niektorych czesci ciala to hmm...raczej nie wchodzi w gre, poniewaz ma mi je kto ogrzewac