Temat: Rasizm?
Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2005, 01:18   #4
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny ehh... "Ogień zwalczaj głupotą..."

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Mani
Coraz Więcej jest takich sytuacji że Dragoni i Bh zabijają polaków za nic.Ja do nich nic nie mam ale powoli zaczynam wierzyć że sa rasistami.W ostatnich 2 tygodniach ubili moich dwóch znajomych za nic.Nie byli oni członkami NP, Tp... Itd. to po h*j ich zabili?Dlatego że są rasistami.Powoli zmieniam moje zdanie i dochodze do wniosku że Swe to idioci.Przydalo by się kilku porządnych polskich graczy na selenie żeby pokazać im jakimi sa idiotami i robić im to samo co robią nam.Bo jak widze, jest pelno noobków ktorzy lubia sie bronić szwedami i trzymać ich strone.(jak niemcy napadali na polske to tez znalezi sie tacy debile ktorzy zeby ratowac dupe zmienili swoje poglady...).Tak samo jest na selenie.Trzymać z lepszymi zeby sie nie wyszlo na noobka.

I jeszcze jedno słowo.Jak to ma nie być nasza wojna, jak coraz częsciej wojna dotyka tych zwyklych gracz ktorzy nie maja z nią nic wspolnego? Niech ktoś mi da taką Odp i przyklad zebym zobaczyl ze nie mam racji.

Hail Polska!
Hail Anty-rasizm!
Chcesz zniszczyć rasizm, a sam jesteś nacjonalistą zastanów się co piszesz. Z resztą co ma historia Polski do Tibii? Gdy Niemcy napadali na Polskę, Szwecja była neutralna, a jest ona krajem neutralnym od wieku XIX do dziś i nie rozumiem jaki to ma związek z Tibią. Poza tym nikt nie zmieniał poglądów, bo ich po prostu nie było. Francja i Anglia nie chcieli prowokować Niemiec, bo rzeczywiście, byli w strachu, ale nadkładanie interesów swojego państwa nad interesy Ligii Narodów było chyba normalne w takiej sytuacji, więc nie byli debilami, a raczej "rozważnymi tchórzami". Z resztą którz pomagał bardziej Polsce w późniejszych fazach wojny jak nie Francja? Fakt, to była partyzantka, ale to też Francuzi.

I powiedz teraz, jak ty chcesz zwalczyć rasizm? Sam lepiej nie postępujesz. Nazywasz wszystkich Szwedów idiotami, a mówisz że tylko te dwie gilidie zabijają polskich graczy. Ja już dawno doszedłem do wniosku że najwięksi rasiści to Polacy. I to "Hail Anty-rasizm" kontrastuje bardzo z "Hail Poland".
Chcesz się dołączyć do wojny, to walcz nam to zwisa. Ale wiedz, że sam postępujesz jak rasista.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem