Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2005, 11:32   #712
bryndii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005

bryndii ma numer GG *******
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gorthang
Prosze o pieszczace uszy pochwaly i druzgocace slowa krytyki! Wiem ze mamy juz 10 dzien pazdziernika i konkurs sie wzial i zamknal, ale coz ;P

http://i21.photobucket.com/albums/b2...o_lux_done.jpg

(konkurs sie skonczyl i momentalnie pustki w temacie 'prace' xP choc moze to kwestia godziny...)

wiec tak teraz ja wydam swoja opinie bądź co bądź mushe uwazac (bo w koncu obiecalem ) hmm....pracka dobra, przyuwaz jedno jeden OGROMNY SHCZEGOL nie dalas cienia pod chlopakiem a to DUZY MINUS (musialem sie czegos uczepic, bo bym nie byl soba) chodzi o to ze jezeli on pushcza utevo lux to nie wazne czy dzien pogodny czy pochmurny ale zawshe bedzie jego cien na trawie a w tej pozie moglas cien wyeksponowac takze obrazek bylby bardziej pelny, ogolnie brakuje mi naturalnej scenerii i troche barwy za malo nasycone (i pani ma piersi ciut za duze) , a jezeli chodzi o plusy to mushe przyznac ze cienie na ubraniach mi sie podobaja i ogolnie swiatlo na nogach kobiety, faktura drzewa ciekawie wyglada. Cóżja jestem chyba stworzony do krytyki chodzi mi o to ze pracka jest zdecydowanie za mala jezeli chodzi oczywiscie o pracke tworzoną

yours bryndii (biadełła)
bryndii jest offline