Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2005, 16:33   #11
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Jezu już mówiłem że urzywam programu od kumpla (nie, żaden Map editor), poprostu program od kumpla... a iż pisał go z kodu źródłowego OTS editora (Czy jak to temu) to nie moja wina . Po drugie, na prościzne ? Phi, może i tak, ale to tylko i wyłącznie parter.... a co z wieżami, budynkami piętrowymi, przepaściami .... (no tu jeszcze nie ma.. no ale cóż). To robiłem w tym programiku od kumpla, hmmm a kij... od Kris'a (kumpel z byłej klasy), moge go potem udostępnić... ale sam go prosiłem by coś mi napisał (Powtarzam to nie OTS editor).

Ahh tak to napisałem że sam sobie nie wierze , dobra zostawiam tą sprawe... parter i tylko wyłącznie jest robiony za pomocą programu do sklejek (tak, wszystko musze pierw powrzucać do odpowiednich folderów.... więc szukania takze jest troche, ale opłacalne). Nvm, (jezu zara head shota sobie zrobie.... już nei wiem jak mam sie usprawiedliwiać , najlepiej sami go spytajcie ... gg - 4988302).

Dobra, a tera co do prac późniejszych, jak sam mówiłem, fake jest robiony na szybko (czyt parter), wyższe elementy takie jak wieża, mosty itp... będą ofcorse wycinane ! (tu też jest pare wycinanych gdyż programik ten nie może znaleźć elementów do domu - łóżka itp ale to i tak mało... ) .

A kij, gadajcie co chcecie, musze jakoś pokazać potem że to zupełnie inny program niż sądzicie :> .

Cya !

EDIT:

Dobra jeszcze takie jedno, jak wam sie nie podoba że urzywam dobrych chęci kumpla... no to moge wogule nie robić :/ .... tylko napiszcie. Gdyż wszystkie fake'i z serii Plagiat Company są robione w tym oto programie... dlatego to sie nazywa Plagiat Company (czyli ja i Kris... chyba proste ).

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-10-2005 o 16:44.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem