Dahinsa> Pierwsze co pomyslalam o Twoim snajperze, to to, ze jest piękny. Zawsze podziwialam ludzi ktorzy rysuja obrazki tak paskudne (chodzi o cel zamierzony. nie zas o wykonanie, czy umiejetnosci rysowanika). Obrazek, w ktorym nie szczypales sie by ten gobalek wygladal na Super Model o spojzeniu Don Juana De Marco. On jest piękny w swej odrazajacej brzydocie. Tak jak i w przypadku 'ofiary' mojego poprzedniego komentarza, na Twoim miejscu popracowalabym nad anatomia. Do tego polecam wymieniony przez mnie wczesniej album (niestety jest cholernie drogi ;/). Przecież niewazne jak dziwaczny pomiot bodajże H.P. Lovecrafta narysowany bez przemyslanej i wystudjowanej anatomii wygladac bedzie jak bazgrol. Nie twierdze , ze Twoje dzielo to bazgrol, podaje jedynie skrajnosc, do ktorej sie nie zaliczasz jak najbardaziej. Spojzmy wiec moze na
http://uk.games-workshop.com/tyranid...odex-cover.jpg na tym coverze Alexa Boyda, mamy coś, co w niezbyt wielkim stopniu przypomina czlowieka prawda? Ale przy tym nie wyglada jak zlepek przypadkowych atrybutow, krote autorowi wydaly sie byc ciekawe. Cala postawa, anatomia, naturalne opancerzenie i jeszcze wiecej, sa przemyslanie umieszczone w Tyranidzie. To wielka i trodna sztuka umiec stworzyc COŚ, co mimo iz nie powinno przypominac czlowieka, jest tak jak on, rownie logicznie zbudowane...
No i pragnęłabym dodać, ze bardzo ciekawie wyszla Tobie 'pukawka'

Wyglada jak jaki muszkiet albo co...

Choc osobiscie mam slabosc do garlaczy... Nie musicie zgadywac dlaczego ;p
Ogolnie trafiles w moje gusta tym gobalkiem
Wasza,
-De.