Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2005, 18:25   #723
Dahinsa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dementia
Dahinsa> Pierwsze co pomyslalam o Twoim snajperze, to to, ze jest piękny. Zawsze podziwialam ludzi ktorzy rysuja obrazki tak paskudne (chodzi o cel zamierzony. nie zas o wykonanie, czy umiejetnosci rysowanika). Obrazek, w ktorym nie szczypales sie by ten gobalek wygladal na Super Model o spojzeniu Don Juana De Marco. On jest piękny w swej odrazajacej brzydocie. Tak jak i w przypadku 'ofiary' mojego poprzedniego komentarza, na Twoim miejscu popracowalabym nad anatomia. Do tego polecam wymieniony przez mnie wczesniej album (niestety jest cholernie drogi ;/). Przecież niewazne jak dziwaczny pomiot bodajże H.P. Lovecrafta narysowany bez przemyslanej i wystudjowanej anatomii wygladac bedzie jak bazgrol. Nie twierdze , ze Twoje dzielo to bazgrol, podaje jedynie skrajnosc, do ktorej sie nie zaliczasz jak najbardaziej. Spojzmy wiec moze na http://uk.games-workshop.com/tyranid...odex-cover.jpg na tym coverze Alexa Boyda, mamy coś, co w niezbyt wielkim stopniu przypomina czlowieka prawda? Ale przy tym nie wyglada jak zlepek przypadkowych atrybutow, krote autorowi wydaly sie byc ciekawe. Cala postawa, anatomia, naturalne opancerzenie i jeszcze wiecej, sa przemyslanie umieszczone w Tyranidzie. To wielka i trodna sztuka umiec stworzyc COŚ, co mimo iz nie powinno przypominac czlowieka, jest tak jak on, rownie logicznie zbudowane...
No i pragnęłabym dodać, ze bardzo ciekawie wyszla Tobie 'pukawka' Wyglada jak jaki muszkiet albo co... Choc osobiscie mam slabosc do garlaczy... Nie musicie zgadywac dlaczego ;p
Ogolnie trafiles w moje gusta tym gobalkiem

Wasza,
-De.
Cieszę się że masz taki pięknie perwersyjny gust, jak przeczytałem że według ciebie mój snajper jest piękny to aż się nogi pode mną ugięły Masz rację co do anatomii, postawy i ogólnie budowy tego cielska, spieszylem się i skupiłem się głównie na pukawce, która jest wzorowana na poprzedniku muszkietu - arkebuzie, tyle że ma lekko rozszerzony wylot lufy.
Masz słabość do garłaczy? ??? no no...
Dzięki za obiektywne podejście do mojej pracy, chociaż jeśli tak lubisz paskudne potworki... oby więcej takich komentatorek na tibijskich forach!

Zdrówko!
Dahinsa jest offline