Cytuj:
Oryginalnie napisane przez calineczka
|
Do Calineczki
Wampirek jest niezły, wygląda troche jak emerytowany ćpun z przerostem górnych kłów, a jakie palceeeeeeeeeeee, palce pianisty, pewnie nieźle zapierdziela na klawiszach, wróże karierę na konkursach szopeńskich.
A może to lord Waldemord tzn Voldemort z IX części HP pt. Harry Potter i poszukiwacze zaginionej siarki. ???
Ta bestia rozpłaszczona u jego wampirzych stóp jest jeszcze lepsza, przypomina mi potwora z filmu "Braterstwo wilków" - Bestia z Gevodan - auuuuuuuuuuuu...
To tyle na poważnie a teraz bedzie do śmiechu . . .
Rysunek bardzo mi się podoba chociaż jest baaaaaardzo smutny, wywołuje u mnie wspomnienia z dzieciństwa, kiedy pierwszy raz ugryzłe... ale to nie ma związku z temtem.
Wspaniale zrobione cienie na fałdach szaty , na skórze czy też pancerzu bestii, na ścianach, być może troche za ciemne ale rozumiem że taka miała być atmosfera, mroczna i nostalgiczna. Jedyne do czego bym się przyczepił to oczy pana nieumarłego - mogłyby być troche bardziej wyraziste, a nie takie przymglone i troche nijakie. Myślę że na luziku wygrasz PACCa na jakieś dwie godziny i pół koszulki
Oby moc była z tobą i twoim ołówkiem a twoja gumka niech nigdy nie pęknie.
Komentował Prof. dr nieskutecznie rehabilitowany Jan Maria i 2 rogi z łysej głowy!