Cytuj:
Oryginalnie napisane przez calineczka
|

tak to fakt ze fajnie sie konfrontuje wlasne wyobrazenia

co do calokshtaltu nie jest zle, praca ma swoj klimat, po uno wempajr jest dziwnie podparty

(on siedzi w jakiejs malej klidce ? ) , ogolnie shczerze nie mam sie czego czepic, co do kriczera (smoka) zgadzam sie w calosci z blackiem, a jezeli chodzi o rog to wydaje mi sie ze to chyba blur i z leksha z nim przesadzilas

ja go zawshe uzywam do zatushowania

(jezeli w ogole mam potrzebe <skromny> hehe ) ale ogolnie to praca ciekawa
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parsley'ka
Dobra, może wiele osób myśli sobie, że skądś to mam, sama też tak bym pomyślała. Nie liczę na wygraną, bo nie mam żadnych szans xD. Zresztą rysowałam dla przyjemności. Ale bym grzecznie prosiła o komentarz. Co z tego że ze mnie śmierdzący glutowaty newbie - spróbować zawsze można xP. Ym Em Om. http://img89.imageshack.us/my.php?im...pfriend5gx.png
Doobra wiem że beznadzieja... Ale próbowałam xD.
|
co do tej pracy to hmm....wyglada na shybki rys. tzw "5 minutowa lekcyjna praca" w sumie hmm pracy brakuje rozbudowanego swiatlocienia, proporcje siadaja, brakuje shczegolow
rysuj rysuj rysuj caly czas rysuj a potem bedziesh widziec efekty

<obietnica> ale jest dobrze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shein Silvershadow
A ja siedzę i siedzę, myślę i myślę, że może teraz pora na konkurs na wiersz? W końcu bym miał jakiekolwiek szanse;p
|
to fajnie mash

wyobraz sobie wiersh na koshulce albo na kubku

a zwlashcza jak ktos walnie jakis wiersh o zapisie symultanicznym BUEHEHEEHHEE ktorego nawet nie mash pojecia jak przeczytac, to z leksha nie ciekawy pomysl i nie realny poniewaz wyobraz sobie ile wtedy bedzie plagiatow ? ZADNEGO bo kto PISHE WIERSHE O TIBII wiec nic ciekawego nie bedzie sie dzialo jak nie bedzie plagiatow i ile bedzie moze jedna lub dwie podstrony z wiershami (ale zabawa)