Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 00:20   #740
bryndii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005

bryndii ma numer GG *******
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gorthang
Lol O_o faktycznie... duza pomylka z tym cieniem... i kolorki tez tak nie do konca zrobione.. w sumie to chwila w szopie, ale praca byla tak na szybko robiona ^^; tu konkurs a tu szkola- trudno to pogodzic...

"chodzi mi o to ze pracka jest zdecydowanie za mala jezeli chodzi oczywiscie o pracke tworzoną "? Nie pojmuje chyba o co chodzi z ta pracka tworzona =P Ogolnie pracka jest spora tylko zmniejszona zostala, bo do 250kb na photobucket obrazek moze miec ^^' =>lenistwo xP

A co do piersi to bywaja rozne rozmiary xP Chodza po swiecie i naturalne szczuple "e-cups" jakby poszukac =P (ale tego cienia to sobie nie wybacze >o<)

no fakt to chwilka w PSie ale wiesh nie uzyskash takiego fajnego cienia jak kredkami co do kolorkow to fakt mozna je troshke podrasowac , co do rozmiaru to chodzi mi o sama prace właściwa, ale fakt to photobucket (sorry ), a jezeli chodzi o piersi to hmm....tak wiem wiem ze bywaja roznorodne rozmiary ale tej pani by bardziej pasowaly male piersi ale coz hehe zostala bardzo chojnie przez Ciebie obdazona ,ale pracka mi sie podoba

Ostatnio edytowany przez bryndii - 11-10-2005 o 00:23.
bryndii jest offline