Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 08:15   #521
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez friik
Który to już raz gdzie się chwalisz pajacu ,że fosfika ubiłeś ? na innych forach , po ludziach i teraz tutaj. Problem wielki pyknąć 2-3 SDki na maga w ciasnym pomieszczeniu ,jeszcze za pomocą ds'a który walnął ostatniego hita ; o. Poza tym , co pierd olisz , że dostałeś z niego jakieś rzeczy , kiedy po 5 minutach po śmierci fosfika ubili ciebie i je straciłeś..

To wszystko napisałeś w przeciągu paru dni...

W każdym swoim (durnym) poscie musisz podkreślać ,że wy to odrobicie i na was to nie robi wielkiego znaczenia jak ktoś pada.. tak , zwlaszcza , że na 15 zabitych u was osób u nas ginie 1, a ty jesteś ostatnią osobom , która powinna tak mówić uwzględniając, że zabili cię już z 4-5 razy. I takie gadanie , że wy to odrobicie , albo to nic nie szkodzi ,że padacie bo wy możecie expić - możecie sobie wmawiać na poprwienie samopoczucia po śmierci. Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy. Więc rzeczywiscie , tracenie lvli/kasy to nic takiego + jakieś 5-7 godzin na odrobienie lvlu, nie mówiąc już o chęciach.

....
frik pochodzisz z patologicznej rodziny , twoj brat nie umie pisac po polsku a twoja matka gra w tibie , to ze fosfika ubilem to moja sprawa jakbys obejrzal filmik to tam bylo 10 turtli i delysid i ja, jakby ktorys z turtli mial cos pvp to by uhneli fosfika tak jak ja uhalem delysida albojak wolisz edora potem POZATYM edor lotnol fosfika i uciekl do depo i oddal mi itemy heheh szkoda ze jestes taki plytki jak twoi rodzicie ktorzy graja w tibie <hehehe>. Pozatym ja niewiem jaki ty sens widzisz wypowiadania sie tu ale jak juz napisales cos to opowiem cos o tobie

"Frik ma 16 lat, niezdal w gimnazjum bo gral damoonem we dwoch z Michalem na share, frik nie mial rec keyow i zaczol krasc/zabijac damoonem zeby expic pierw kradl pacce potem zabijal , potem okradl mnie, w momencie kiedy jego 2 owner sie o tym dowiedzial zabral mu chara i sprzedal ahahaha, potem FRIK prubowal zrobic nowego chara , ale niestety jego rl koledzy z klasy dali mi jmi jego name bo ich okradl na pacca ahahahaha i tak wlasnie ten pajac skonczyl tu grac

P.S jedyne co odrobisz to lekcje zebys nie kiblowal 2 raz
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.