Cytuj:
eerion jak tak bardzo ich kochasz to siedz sobie na ich forum jak ci sie na tym nie podoba.
|
Mi się na tym podoba.
Z wyjątkiem jednej rzeczy - watahy dzieciaków które się wożą jak...
I szanuje ich o wiele bardziej od niejednego Polaka.
Cytuj:
I co mnie obchodzi ze oni chca sie uczyc polskiego, ja nie wymagam zeby uczyli sie polskiego tylko niech chociasz angielskiego.
|
Panie a ile naszych się uczy anglika?
Połowa polaków tam grających nie umie kompletnie NIC!
A z brazylijskiego to panie daj pan spokój...
Cytuj:
A poza tym my ich nie lubimy a oni nas i nie mow mi ze tak nie jest
|
Nie tak nie jest. Wystarczy że pogadasz z jakimś BRem sensownie (tak jak częśc polaków gada po angielsku tak część BR też) i możesz sobie zrobić z niego kumpla do końca gry. Czemu? Bo to nie są takie sz**** jak większość Polaków, są naprawde spoko ludźmi (w większości) no i co najważniejsze - trzymaja się razem i nie wbijają swoim noża w plecy.
Cytuj:
czy malo jest sytuacji co bylo ze jakis br huntowal polaka za to ze nie lubi polakow??
|
Robiłem kiedyś pewien wywiad, chciałem go dać na stronę, ale jakoś tak wyszło ze nei dałem, tibie skasowałem i go już nie ma. Tak czy siak - był tam pewien Szwed -> ja nie podając swojej narodowości spytałem się skąd jest i co sądzi o Polakach. Powiedział że nienaiwidz polaków i jak tylko może to zabija jakiegoś bo to nooby i idioci. Widzisz gdy w końcu podałem mu swoją narodowość to mnie przeprosił za wszystko co powiedział. Czemu? Bo jak się prezentuje jakiś poziom to się nie liczy narodowość a charakter...
Cytuj:
Tylko nie wciskaj kitu ze tak nie bylo nigdy bo cie wysmieje
|
Tak jest często, ale czemu? Bo sami sobie na to pracujecie. Taka jest prawda. Wybacz, ale nigdy nie byłem huntowany przez nikogo za to że jestem Polakiem. Poprostu człowiek sam sobie wyrabia marke którą ejst w stanie pokonać nawet niechęć drugiej osoby do polaków.
Coś jeszcze masz mi zamiar powiedzieć?
Aha - jak masz zamiar ciągnąc tą dyskusję to musisz poczekać do czwartku bo wtedy wracam z wycieczki ^^
najlepiej żebyś sobie rpzemyślał do tego czasu co masz do powiedzenia