Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 09:42   #525
friik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2005

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal
frik pochodzisz z patologicznej rodziny , twoj brat nie umie pisac po polsku a twoja matka gra w tibie , to ze fosfika ubilem to moja sprawa jakbys obejrzal filmik to tam bylo 10 turtli i delysid i ja, jakby ktorys z turtli mial cos pvp to by uhneli fosfika tak jak ja uhalem delysida albojak wolisz edora potem POZATYM edor lotnol fosfika i uciekl do depo i oddal mi itemy heheh szkoda ze jestes taki plytki jak twoi rodzicie ktorzy graja w tibie <hehehe>. Pozatym ja niewiem jaki ty sens widzisz wypowiadania sie tu ale jak juz napisales cos to opowiem cos o tobie

"Frik ma 16 lat, niezdal w gimnazjum bo gral damoonem we dwoch z Michalem na share, frik nie mial rec keyow i zaczol krasc/zabijac damoonem zeby expic pierw kradl pacce potem zabijal , potem okradl mnie, w momencie kiedy jego 2 owner sie o tym dowiedzial zabral mu chara i sprzedal ahahaha, potem FRIK prubowal zrobic nowego chara , ale niestety jego rl koledzy z klasy dali mi jmi jego name bo ich okradl na pacca ahahahaha i tak wlasnie ten pajac skonczyl tu grac

P.S jedyne co odrobisz to lekcje zebys nie kiblowal 2 raz

Krótko i zwięźle..

Płytki pińczuś , to ty jesteś. Bo ludzie tacy jak ty , którzy na swoją obronę wypisują takie rzeczy na czyjś temat w dodatku odbiegające od prawdy są postrzegani jako osoby żenujące, w najbardziej dopasowanym tego słowa znaczeniu.

Pisz dalej i spodziewaj się małej niespodzianki w najbliższym czasie.

Ostatnio edytowany przez friik - 11-10-2005 o 12:59.
friik jest offline   Odpowiedz z Cytatem