Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 12:58   #222
Orzelek
Użytkownik Forum

Orzelek's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Lakewood, NJ

Stan: Aktywny gracz
Imię: Orzelek
Profesja: Druid
Gildia: Green Land
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 33
Domyślny

Mnie osobiscie denerwuje kilka spraw :

Nooby - nic im nie mozna zrobic, pomagac nie ma co, bo prawdziwy noobodrazu zginie i straci chcec do gry.
Laggi - No cuz ja nie narzekam nie mamic czesto, ale czasem moze to wkurzyc czlowieka.
PK - ostatnio stoje przed depo patrze na mape na Tibia.pl szukam banku w AB, przechodze do Tibii a tu ...
Skille, Levele - no i tu jest pod górke, co zrobic, zginalem to ide lvl odzyskac no i mlvl ( jakoz jestem druidem ) musze tez odrobic. Wiec ide na roty szukam respawnu, ale duzo ludzi i kicha ( zejdzie mi z dwa dni )
Malo czarow - ja nie wiem jak postac magiczna w takiej grze ma tylko tyle czrow, z czego 75 % nie sa potrzebne a 25 % sa dla PACC.
GRAFIKA - prosze nie zmieniajcie jej bo to jejst klimat ktory musi byc utrzymany. Grafika ROX !!!

Ale jest jedna mysl ktora mnie trzyma przy Tibii. Gralem kiedys w Knigh Online, za kazdy lvl dostajesz punkty ktore se dodajesz do jakiejs dziedziny. Hehe ja mam 20 lvl i okolo 20 czarow ktore naprawde cos daja. Gram dopiero 3 dni nie musze skillowac, wystarczy wyjsc poza miasto a respawn ze hej. Grafika zajefajna i wogole gra 100 razy lepsza od Tibii.
Jest jednak kilka ale... :
Troche duzo laggow, dlugo sie laduje a w ogole to klimatu nie ma dlatego wrocilem do Tibii.

Ostatnio edytowany przez Orzelek - 11-10-2005 o 13:00.
Orzelek jest offline   Odpowiedz z Cytatem