Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 13:18   #16
Sir Saneris
Użytkownik Forum

Sir Saneris's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Venore

Stan: Tutor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 118
Skille: 95/70
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Ja was ludzie nie rozumiem... Druid ma takie same szanse co sorc... w tym przypadku nic nie znaczy czy zna UE czy nie... jeżeli jest to server PvP to koleś nie będzie walić z UE... Wystarczy, że się bedzie uhał, gdy Knight rzuci na siebie chalennge to już bezproblemowo... na 100 to ofkors, że padnie, nawet knight na 100 padnie... An się robi od 110-115... Ja nie widze przeszkud mając 115lev iść drutem na An...
Powiem tyle... WY-MIĘ-KŁEM...
Ok rozwazmy to co powiedziales.. wystarczy że będzie sie uhał.. Druid na 115 lvlu wedlug kalkulatora na Tibia.pl ma 720 życia.. stary.. chcesz się uhać na Anni mając 720 życia MAX?!? Kiedy naparza w Ciebie z GFB 6 demków w tym 3 na dobitke z GEB'a? A czar challenge w wykonaniu knajta NIC nie daje na Anni (zwroc uwage na rozmieszczenie demonow i zasieg czaru Challenge). A pomyśl że on z knajtami musi wytrzymac dobre kilka minut! C'est imposibla.. swoją drogą jeżeli piszesz że druid ma takie same szanse co sork na Anni to "zobacz" chociaz jak Annihilatora robią sorkowie.. wchodzi 4 sorków i zaczynają puszczać UE.. aż padną oni lub demki.. nie uhają się.. teraz mi przedstaw taktyke druida ..

Ja też nie widzę przeszkód pójścia na Anni druidem 115... widzę raczej przeszkodę w wykonaniu tego questa tymże druidem na tymże lvlu.. po prostu mnie rozwaliłeś .

Ostatnio edytowany przez Sir Saneris - 11-10-2005 o 13:35.
Sir Saneris jest offline