Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 17:12   #226
stars
Guest

Domyślny

Ludzie macie pozjeżdżane w garach !!! Pytacie co to za mmorpg że niby mówicie kolegom że to nie jest !!! Odbija wam noobki sprawa jest taka jest to czystej klasy mmorpg i do tego trudny a chodzi w nim o to że istnieje świat tibia w który ty wkraczasz są strasznie silne potwory same wezwanie przygody (kuesty) a ty jako populacja tego świata stawiasz wyzwanie co jest nagrodą: prestiż !!!!!!!!!!!! Wszyscy na serwie będą mówili o tobie ty będziesz na językach wszystkich twa gildia twa siła, po wojnach które przetrwasz zostaniecie najlepsi !!! A co do noobów co piszą że ta gra się zamieniła w jakąś nawalanko skilanke i jakąś chack-anke (hehe) chłopie co ty gadasz po prostu nie znasz się na kompach i nie potrafisz zainstalować jakiś anty wir i firewoll i go dobrze ustawić!!! Ludzie mam Hortona 2005 i Horton firewoll 2005 (najlepsza z wszystkich wersji nie muli kompa jak poprzenie wykrywa trojany itp.) i żaden śmierdzący wirus od prawie roku mi na kompa nie wlazł raz miałem atakowanego na meila przez chyba 2 tygodnie i gówno z tego wszystko wykrywa i usuwa żadna postać nie hacknieta !!!

Proste szukasz wymagającego mmorpg i trudnego znalazłeś to zdobądź w nim sławę !!!

A co do skilowania to po to one są żeby były najlepsze a ja znowu wole zrobić skile 80/80 i maksymalny exp bo sam urośnie więcej mi nie potrzeba kolesie z np.100/100 mi to nie potrzebne kolega z skilami 80/80 z lvl 40 zaczoł expić teraz ma 78lvl i skile 86/80 jak ktoś chce mieć 100 to niech robi a wy tu nie sapać!!!

A cipy muszą z czegoś żyć czyli z pacca ;] a bez pacca możesz bez problemu zrobić niezłe skile i lvl ten kumpel u góry nie ma pacca z 78 lvl palladyna też można niezle wytrenić ;] no i tyle

TIBIA RULES czekam tylko na nowy serwer ;]

Są to odpowiedzi do tych nobów co pisali i czytałem ich płakania ;]
  Odpowiedz z Cytatem