Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 22:27   #231
Orzelek
Użytkownik Forum

Orzelek's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Lakewood, NJ

Stan: Aktywny gracz
Imię: Orzelek
Profesja: Druid
Gildia: Green Land
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fish3r
Mnie denerwują cwaniaki... oraz PK którzy wyżywają się na o wiele słabszych lvl (typo 20 lvl atakuje dopiero co przybyłego na main). Hmmm... również to jak o Tibii u mnie w szkole gadają... "Masz HMM of BP... ?", "A byłeś dzisiaj na dragu ?...", "Ile masz K ?...", ale najbardziej dobił mnie tekst jak się dwóch kolesi z 1 klas (gimnazjum) biło to jeden do drugiego "Zaraz dostaniesz z SD...". Nie wiem czemu, ale mnie to strasznie denerwuje...

P.S Jeszcze jeden przypadek mi się przypomniał... Znajomy mojej byłej dziewczyny miał postać, która została zabita przez innego znajomego mojej eks... Nie muszę mówić jak to się skończył... Koleś, który zabił tą postać nazajutrz zobaczył kilka gostków przed swymi drzwiami i dostał tak z buta, że się zgiął..., a na koniec tekst "Jeszcze raz mi postać zabijesz..., to ja zabiję Ciebie...". Aaa... i jeszcze coś... ten koleś któremu postać zabili to ponoć miał za tą postać dostać 500zł... Nom i to również mnie strasznie denerwuje... Sprzedawanie postaci za PRAWDZIWE pieniądze... różne przedmioty itp. Przecież to jest chore...

GRA ZAWSZE POWINNA BYĆ TYLKĄ GRĄ !!!

a po co go buc zabil co?
polak polaka to fopiero a jeszcze mieszkajacy kolo siebie
hehe ale zescie sa zgrani

a ze sie sprzedaje za kase
hmm no coz
gra gosciu miesiacv i se kieszonkowe robie
kasa i przyjemnosc cos w tym zlego ?
Orzelek jest offline   Odpowiedz z Cytatem