Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2005, 22:50   #198
Dragonisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
Domyślny -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Nom do podstawowki to tylko ty mozesz chodzic w wieku 13 lat. Chodze do liceum Dragonisek hm smiejesz sie z zawodowek? Pewnie tam trafisz jak dorosniesz

Czlowieku...ide dzisiaj na pivo i dowiaduje sie ze jakis pe*al o nicku Sting Ninja wjezdza mi na starych i bluzga mnie na forum tibia.pl chociaz ja tam nawet slowa nie napisalem....

Wiesz jesli w dziecinstwie wypadles z kolyski i zaje*ales glowa o podloge to rozumiem to,ze masz IQ nie wiecej jak 20 i chociz do jakies szkoly dla dzieci z uposledzeniem umyslowym ,tez moge zrozumiec ,ale do ch*ja pana nie wjezdza frajerze na moich straych ,bo ja na twoich palancie piep*zony nic nie pisze ,bo nie znizam sie do takiego poziomu jak ty niedoj*bie.....

Ku*wa smieje sie z zawodowek bo ty do nich idioto chodzic dla twojej wiadomosci nie chce sie na forum chwalic ale chodze do trzeeciego LO w Szczecinie -.- wiec badz uprzejmy i zamknij ta swoja nie wyparzona morde ,bo moze ci sie bez kitu stac krzywda na rl...dziwne ze jakos sie ze mna ustawiles i nie przyszedles...Mama Ci nie pozwolila??:> ahh...zapomnialem ze po dobranocce nie wolno takim malym ****om jak ty wychodzic z domu...

Dziwi mnie ze taki jestes twardy i w ogole w Tibi ,a na filmiku z open battle pod ab do stales za Liamem i sie chowales :> ...spoko wiem ze chciales mu nawet w Tibi z dupy rodzyna wyciagnac...ale niestesty - dla Ciebie - to jest nie mozliwe..mozesz mu tylko dupe wylizac w rl.

Nastepnym razem jak cos bedziesz na mnie palancie pisal to sie upewni czy to ja,bo widze ze taka mala ciotka jak ty to tylko potrafi komus starych zjechac. A pozniej pewno idziesz do Xnon sie pochwalic tym zeby sobie na recznym zjechac,ale nie bede juz w to wnikal ,bo pewno i tak tam nie ma na czym jechac..

@Cavesi

Szkdoa słów na takich tepych debili ...oni nigdy nie urosna -.-
Dragonisek jest offline