Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
a wiec  ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa  dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura>  a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka  a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam  an reszte pytan odpowiem w grze  kolorowych snow kochani 
|
"katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo" Nie byla to zadna niespodzianka bo 15min mi pisali ze jak nie wyjde to mnie zabija. Bylem tam pierwszy wiec nie wyszedlem. Bylem w trapie kilka razy na 4 pietrze w cyclopolis. Zgubilem ich prawie wszystkich, tylko waldorio mnie gonil. Nie moglem wejsc do depo bo podrodze mialem miss click (tak bym sie uratowal bo to cioty) i zamiast walnac hmm w fe to Don augustus dostal. Nic nie wypadlo bo dalem all itemy kumplowi.
6 osob nie potrafilo mi zrobic trapa na cyclopolis gdzie szerokosc drogi to 2sqm ;s Nooby ! Dalem sie zabic dopiero po zostawieniu all itemow w bezpiecznym miejscu. Spadly tylko 2 lvl ktore jestem w stanie odrobic w ciagu jednego dnia xD NG = Non pvp noob's
ps: to forum jest z*****e wiec nie bede tu pisal, nudzilo mi sie wiec tu zajrzalem i cos napisalem. Moze kiedys tu jeszce zajrze i cos napisze