Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2005, 01:30   #211
Katmai
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
a wiec ja padlem w sumie tak dwa arzy przezylem massloga boneshardow i erusa dwa arzy ucieklem z trapa i za tzrecim arzem gdy ng bylo w drodze mialem trzymac erosowi pz locka niestety nie doczekalem sie w pore pomocy i padlem bo lagnelo mnie i uh psozedl sie ... <cenzura> a moj jinling kochany podczas ucieczki zaliczyl kicka biedak i padl jak kawka a katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo a chwalil sie ze uciekl ng z trapa nie wiem czy to prawda wiec nie potwierdzam an reszte pytan odpowiem w grze kolorowych snow kochani
"katmai ponoc dosytal niespodzianke na cyclo" Nie byla to zadna niespodzianka bo 15min mi pisali ze jak nie wyjde to mnie zabija. Bylem tam pierwszy wiec nie wyszedlem. Bylem w trapie kilka razy na 4 pietrze w cyclopolis. Zgubilem ich prawie wszystkich, tylko waldorio mnie gonil. Nie moglem wejsc do depo bo podrodze mialem miss click (tak bym sie uratowal bo to cioty) i zamiast walnac hmm w fe to Don augustus dostal. Nic nie wypadlo bo dalem all itemy kumplowi.
6 osob nie potrafilo mi zrobic trapa na cyclopolis gdzie szerokosc drogi to 2sqm ;s Nooby ! Dalem sie zabic dopiero po zostawieniu all itemow w bezpiecznym miejscu. Spadly tylko 2 lvl ktore jestem w stanie odrobic w ciagu jednego dnia xD NG = Non pvp noob's

ps: to forum jest z*****e wiec nie bede tu pisal, nudzilo mi sie wiec tu zajrzalem i cos napisalem. Moze kiedys tu jeszce zajrze i cos napisze

Ostatnio edytowany przez Katmai - 12-10-2005 o 01:39. Powód: bledy
Katmai jest offline