Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2005, 16:02   #140
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Ja kiedys jak mosialem isc do klopa to postanowilem pod folda poskillowac z ratem cale eq tzn.p set b-shield dragon hammer wlozylem do bp gdzie mialem wedke i ok 300 gp.Wracam i logoje sie w swiatyni od razu scale arm katana"( ) dwarven shield i ide po byl tam wredny gosciu ale odzyskalem i tak mialem piekny napis Killed at level 15 by rat

Albo mialem 11 lvl i szpuncilem przed jakims 10 wkurzylem sie i go zaczolem pekowac ale on mnie momcno bil powiedzialem stop on puscil i stalismy obok siebie az mi zniknie wtedy kolo ruszyl na mnie a ja go zaczolem z lmm walic az tak dobieglismy do carlin (od kazo )tam juz czekal moj kolega ktory z takimi lagami byl ze go zgubilismy ale w koncu go dorwala jakas wiara(dziwne ze mial bp gfb i hmm)ja dostalem jeden gfb ach t noobowskie lata

Albo jak pierwsza postacia wszedlem na maina do thaisu to penetrowalem podziemia w ciagu pol godziny zjechalem na cycu i dlu
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem