Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonisek
Ja pie*dole ale ty jestes tepy jak but..i dalej po starych jedziesz ,pier*dole to forum kur*wa powiem Ci tak ,ze jak twoja stara ****ala watacha wilkow ,a twoje starego wyje*balo w dupe stado murzynow to kur*wa sory ****u ***any ale to nie moja wina ze jestes uposledzony bo z takim rodzicami to ty pewno jak gowno po promieniowaniu gama wygladasz...
Kto cie niedo****ie powiedzial ze mam 15 lat :> To ze twoja stara tyle lat miala jak ciebie urodzila to nie znacxyz ze ja tez tyle mam cwe*lu pierd*olony,czemu ****a nie przyszedles ostatnio???bales sie ???hehe piz*da jestes i tyle
btw. Dobrze wiedziec jakie bajki ogladasz -.- Pewno caly pokoj masz w plakatach power rangers ^,-
Pozdro niedoj*ebie i jak jestes taki cwany to next razem przyjdz jak sie ustawiasz piz*do
@Raks
Ehhhh..ty tez sie robisz po woli zalosny ,kiedys myslalem ze ty i jojo z calej tej ****nietej rodziny Ninja jestescie normalni,ale niestety teraz musze stwierdzic ze tylko Jojo jest wporzadku bo cala wasza reszta to banda niedoje*bow -.-
btw. W grze ci to mowilem ??huahua   dobre...jedenj osobie w calej grze powiedzialem ile mam lat :> ...sysiuni ,tylko ona wie,a ty ile masz cwaniaku ??:> to wlasnie ty masz 15 ,wiec sie zamknij bo na Boguslawa nie mam daleko ^,-
|
Pff i kto tu na kogo najezdza?
No wiec nie mam specjalnie czasu na zabawe z dziecmi. Wole dziewczynki. Moze ty wolisz chlopakow tego nei wiem i sie chyba nie dowiem.
Nie mozesz kogos oceniac jak go nie widziales na oczy wiec ****a mozesz byc tylko ty. Btw. w twojich komentach na gg miales lat:15

Szybko rosniesz albo miales kilku ownerow

@Temat: Temat mial byc o wojnach a nie o sporach miedzy graczami

Moze zmienmy name albo skonczymy to bo nie mam juz za duzo czasu na to