Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2005, 17:31   #26
Diuks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Berylia/selena
Diuks ma numer GG 6666666
Domyślny

Mam 31 level, 70/70 skile 5 magic i jestem FACCem, ale moge w kazdej chwili (jak redskul zniknie) kupić PACCa.

Chciałbym zarabiać dużo kasy najlepiej tak żeby po kupieniu UH i run które zuzyłem na expo było tak z ~100 - 200k pieniędzy na tydzień-dwa tygodnie. Moge grać 2-4h w tygodniu i w weekendy tak z 6-10h, ale oczywiście nie cały czas. Wolałbm żeby wiekszość była w czystej kase bo z lotbagami mi sie latać nie chce, bo to sie wiąże z dłuższym siedzeniem przy kompie. Gdzie znajde takie miejsce i jak bym musiał podbić jeszcze moja postać (level, skile itp). Myślałem o Scrabach/larvach (gold i klejnociki), minosach (gold i niestety lotbag), guardy/soldy (dużo trza tam investować i bez 2 poziomów zarezerwowanych to o wolno idzie), ewentualnie jako bloker (czego i na jakim levelu/skilach), może dragi/orc fortess/land słyszałem ze wysoko leveowcy własnie tam zarabiają na życie.

I czy wart do tego kupić PACCa czy to przyspieszy zdobywanie kasy? Potman quest, nowe tereny, szybsza regeneracja many(mniejszy UH waste).

Powtórze jeszcze raz że chodzi mi głównie o KASE, exp może być kilkakrotnie WOLNIEJSZY.
Diuks jest offline   Odpowiedz z Cytatem