Nic mu nie dawaj!!!Ja swoim main charem byłem huntowany tak z 7 razy w czym 3 razy na POWAŻNIE.(zdaje się że jeszcze nadal jestem

) )Nikomu nic nie płaciłem bo tacy ludzie traktują to jako oznake słabośći.Jak mu dasz kase to zarząda jeszcze więcej i i tak cię killnie.Poćwicz PvP!!Ja uciekłem przed grupką:70lvl knight(pozdro Qoz wymoczku twoje pvp nie jest większe od szczura),35lvl pal i 39lvl sorc.Noś przy sobie magic walle i w razie czego dąż do ucieczki podziemnymi korytarzami(najlepiej na jedną kratkę szerokości,żebyś mógł zablokować łatwo).Ja tych trzech zablokowałem zwykłym barrelem+fire field(n/c-cioty nie miały destroy fieldów a sorc miał same "pierdy"-chyba z Calmery się urwał).Pokazałem fucka i odszedłem.Jak widać nie level jest wyznacznikiem umiejętności.Należy jednak dodac że istnieją profesjonaliści,którzy cię namierzą,dorwą i zajebią w 10 minut(np.Del'Toro na Isarze

) nawet jak się ukryjesz w najgłębszej dziurze

Jednak tacy żądają gigantycznych haraczy więc albo się totalnie spłukujesz albo opuszczasz serw.Jednak z twojego opisu wynika,że natrafiłeś na niedoświadczonych noobów.Nie daj się!