Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2005, 18:53   #227
Dragonisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Imię: Dragonisek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Retired ;]
Świat: Aurea
Poziom: 123
Skille: 99//99
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja
Pff i kto tu na kogo najezdza?
No wiec nie mam specjalnie czasu na zabawe z dziecmi. Wole dziewczynki. Moze ty wolisz chlopakow tego nei wiem i sie chyba nie dowiem.
Nie mozesz kogos oceniac jak go nie widziales na oczy wiec ****a mozesz byc tylko ty. Btw. w twojich komentach na gg miales lat:15 Szybko rosniesz albo miales kilku ownerow
@Temat: Temat mial byc o wojnach a nie o sporach miedzy graczami Moze zmienmy name albo skonczymy to bo nie mam juz za duzo czasu na to

Jak na gowno obloze papierkiem i napisze czekolada to tez uwierzysz n00bie ???-.-

Mysle ,ze tak bo jestes tak tepy ,ze chyba kazdy juz to na tym forum zauwazyl...

Wolisz dziewczynki mowisz ??chyba takie 5 -letnie,co nie ???^,- Bo inne sa juz za silne i sie nie daja tak latwo :>

CZemu dalej lapsie nie odpowiedziales na temat tego ze tak kozaczayles z rl meeting i nie przyszedles :> ...hmmmm...bo piz*da jestes ???chyba tak,a raczej napewno....

I Nie Pier*dol ze ja po Tobie jezdze ,bo wczesneij za nim ja tu w ogole wszedl to po moich straych palancie jezdziles...

A zreszta kur*wa jesli jestes taki twardziel to wkoncu przyjedz zobacxzymy kto bedzie wtedy cwaniaczyl...niech ci bedzie ,ze mma nawet te 15 lat (rotfl)...a wiec wielki "Stinki" Ninja boji sie dziecka ???buhhahahaha

Widze ze masz kompleks na punkcie tego ze chodze do LO ,bo ty bys tam sie nigdy nie dostal

Powiedz wszytskim tu i teraz ile miales pkt lacznie i ile z testow to zobaczymy kto jest tepym idiotom :>..pewno zaraz temat zmienisz -.-

Ostatnio edytowany przez Dragonisek - 12-10-2005 o 18:55.
Dragonisek jest offline